Oprichter We Think Next, Matthijs Numan over service design in de Skip to Action podcast

Wat kun je verwachten van de podcast?

Samen met Skip van der Lande gaat Matthijs het diepe in over service design en hoe hij dit toepast binnen zijn dagelijkse werkzaamheden. Er worden concrete voorbeelden behandeld en je zult gegarandeerd nieuwe inzichten krijgen.

Ook hebben Skip en Matthijs het over werken voor een grote organisatie als Rijkswaterstaat en welke uitdagingen dat met zich mee brengt.

Over Matthijs Numan

Matthijs is oprichter bij We Think Next. Geboren in Assen maar opgegroeid in Rotterdam. Uiteindelijk is Matthijs in 2009 neergestreken in Leeuwarden. Hij woont samen met zijn vrouw en heeft twee kinderen.

Matthijs werkt op dit moment voornamelijk voor Rijkswaterstaat maar heeft een breed portfolio aan opdrachtgevers in Friesland. Met een grote passie voor Service Design is hij iedere dag bezig om de wereld een stukje beter te maken.

Matthijs is een meester in het veranderen van gedrag en brengt dit in de praktijk bij Rijkswaterstaat. Iets wat een flinke uitdaging is!

 

“Als ik ergens binnen kom moet er eigenlijk iets veranderen.”

Gerelateerde artikelen

De Nationale Bodemtop 2022

De Nationale Bodemtop 2022

De Nationale Bodemtop 2022 Hoe betrek je je doelgroep actief en duurzaam in jouw ambitie?De ambitie Vanuit de ambitie ‘Alle Nederlandse landbouwbodems duurzaam beheerd in 2030’ heeft het Ministerie van LNV zich tot doel gesteld de diverse doelgroepen in de keten van...

Lees meer

Een tip of zelf een tof artikel geschreven?

Wij komen graag met je in contact. Laat hier onder je gegevens achter.

14 + 10 =