we think next adviseurs

Strategisch Adviseurs

De mannen van We Think Next zijn bekwame organisatie experts, sessie ontwerpers en facilitatoren. Door hun jarenlange ervaring in het organiseren en faciliteren van sessies hebben zij het recept gevonden met een garantie voor het juiste resultaat.

Hun langdurige connectie met grote instellingen zorgt ervoor dat zij als geen ander de fijne kneepjes van een grote organisatie kennen.

MATTHIJS NUMAN

Heeft ruim 20 jaar ervaring in de voorbereiding en uitvoering van grote projecten. Matthijs is gespecialiseerd in het begeleiden van teams die binnen tijd en budget een bepaald doel moeten realiseren. Hij weet precies welke processen een belangrijke rol spelen in het succes van een project.

‘Ik ben er van overtuigd dat het verbeteren van processen start bij de mensen die deel uit maken van dit proces. Ik streef er altijd naar om processen beter aan te laten sluiten bij de realiteit op de werkvloer in plaats van te blijven hangen in vooral theoretische exercities.’

ARNOUD BLADERGROEN

Werkte de afgelopen 25 jaar als ontwerper en ontwerp adviseur in het bedrijfsleven, overheid en non profit organisaties. Arnoud is gespecialiseerd in het ontwerpen en faciliteren van workshops, ‘design sprints’ en strategie trajecten waarmee hij  bestaande (management) processen helpt optimaliseren.

Ik geloof in een pragmatische en no-nonsense aanpak, ik ga steeds uit van de context van de opdrachtgever en creëer oplossingen op maat, gebruik makend van mijn ervaring als ontwerper’