Onze aanpak

Dicht op de opdrachtgever

Voor ons staat of valt het succes van een project met de samenwerking met onze opdrachtgever. We stemmen de aanpak en processtappen helder met jou af, waarbij ons doel is om jou te ontzorgen.

Pragmatisch

Wij houden niet van moeilijke woorden en ingewikkeld doen. Wij helpen om jouw probleem op pragmatische wijze op te lossen. Hiervoor gebruiken wij onze ervaring met en kennis van design thinking. We vertalen dit naar klare taal en een no-nonsense aanpak.

Een werkbare oplossing

Wij geloven niet in het opleveren van vuistdikke rapportages die ergens onder in een la belandden. Liever leveren we jou een werkbare oplossing in de vorm van een korte aanbeveling voor jouw project, waarin we met je meedenken over concrete vervolgstappen.

BUILD THE PLANE WHILE FLYING

“Het vliegtuig bouwen terwijl we in de lucht zijn”

~ een term die zijn oorsprong vind in het Silicon Valley van de jaren 90 

Met name toepasbaar in situaties waar een noodzaak is tot versnelling. Waarbij het zaak is een helder startpunt te definiëren en vervolgens iteratief richting het eindresultaat te werken. Wij houden van complexe situaties waarbij de bestaande organisatie niet meer toereikend is om het overzicht te bewaren. 

Deze manier van werken prikkelt onze fantasie en biedt ons de uitdaging om in dynamische situaties waarde voor een organisatie te creëren. Gevraagd worden voor zulke projecten zien wij als een compliment, we werken graag met opdrachtgevers die snel schakelen en vertrouwen op onze aanpak en inschattingsvermogen. 

Volledig Digitaal

 

Op dit moment leveren we 50% van onze diensten locatie onafhankelijk. Dat doen we zowel voor onze klanten als voor ons. Dat betekent dat uw projecten daarom ook in deze periode gewoon doorgaan en voor belangrijke winst kunnen zorgen. Wel zo prettig in deze onzekere tijden.

Design thinking?

Design Thinking als methodiek is ontwikkeld door ontwerpers en gaat uit van een tweetraps benadering: 

  1. verkenning en definitie van het probleem;
  2. verkenning en definitie van de oplossing

Het is een manier van werken die kan worden toegepast op alle mogelijke domeinen waarin het oplossen van een complex vraagstuk centraal staat.

Ook helpt design thinking door de dynamische werkmethodiek (workshops, visueel denken, brainstorm technieken) bij het creëren van optimale gedragenheid in een organisatie en een concreet resultaat (prototype).

“Wij combineren de kracht, directheid en openheid van design thinking met veelgebruikte en bewezen management technieken.”