Methodes

Stakeholder Mapping

Een goede stakeholder map geeft je inzicht in de interne en externe belanghebbenden van je project, bedrijf of product.

Customer Journey Mapping

Door het maken van een customer journey map kom je tot inzichten die je kunt gebruiken om de ervaring van jouw klant te verbeteren.

Waardepropositie

Een waardepropositie moet je klant overtuigen om je dienst of product te kopen. Het geeft met een korte maar krachtige uitleg aan welk probleem het oplost en welke voordelen het je klant zal geven.

Out of the Box Denken

De term out of the box denken is erg veel gebruikt, je zou het ook kunnen omschrijven als creatief denken. Mensen die out of the box denken worden vaak gezien als innovators.

Brainstorm Technieken

Tijdens het brainstormen kun je op verfrissende en innovatieve idee├źn komen. Maar hoe zorg je dat je het meest mogelijke uit je brainstorm haalt?

Empathy Map

Je wilt graag meer inzicht krijgen in de doelgroep voor jouw dienst of product, maar je weet niet zo goed hoe je dit duidelijk in kaart kunt brengen. Een empathy map is hier zeer geschikt voor.

Service Design

Het doel van service design is om je product, bedrijf, idee of dienst aan te passen aan de behoeften van klanten, zodat de dienst gebruiksvriendelijk en relevant is voor hen.

Service Blueprint

Een Service Blueprint is een visualisatie van het dienstverleningsproces, vanuit het perspectief van de klant. Deze geeft de interne processen schematisch weer, die nodig zijn om de optimale klantervaring te kunnen bieden.