Opdrachten

Hier zie je een selectie van onze opdrachten. Wij zijn blij dat we met zulke toffe mensen mogen samenwerken. Ben jij onze klant in de toekomst?

OpdrachtStrijd tegen eenzaamheid: Het beste idee van Appelscha

Eenzaamheid. Een gevoel waar iedereen, van jong tot oud, wel eens mee te maken krijgt. Maar wie verdient het om zich eenzaam te voelen? Niemand, vindt de stad Appelscha. En daarom wil zij haar inwoners helpen. We Think Next is gevraagd om samen met Gist een hackathon te organiseren, om tot oplossingen te komen.

Bekijk case
OpdrachtAegon: the Road to the Pitch

Hoe maak je van Aegon een nog beter klantbedrijf? We Think Next leerde medewerkers hoe je met de juiste mindset gemakkelijk en snel op nieuwe ideeën kan komen.

Bekijk case
OpdrachtPraktijk voor Leefstijl: innovatieplan

Hoe laat je mensen gezonder leven? Wij maakten een plan voor de Praktijk voor Leefstijl betreffende een nieuwe bedrijfsstrategie.

Bekijk case
OpdrachtCityJam: Hackathon Bilgaard

Hoe brengen we de inwoners van de wijk Bilgaard dichter bij elkaar? Een 24 uur durende brainstorm leidde tot de oplossing!

Bekijk case
ProjectKLM: design the airline of the future

KLM Takes Care wilde weten hoe zij de keuze voor duurzaam vliegen kan stimuleren. In ruil voor een donatie aan het Rode Kruis zijn we er direct ingedoken!

Bekijk case
OpdrachtCityjam: Charlotte NC

De helft van de schoolgaande kinderen in Charlotte kampt met gebrekkig internet. Middels een hackathon (een 48 uur durende brainstorm) kwamen we tot oplossingen.

Bekijk case
OpdrachtGemeente Leeuwarden: Bouwlab

In opdracht van de gemeente Leeuwarden hebben we plannen gemaakt voor de stimulatie van circulair bouwen in Friesland.

Bekijk case